Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Lihateknologian ja lihan tulevaisuus - onko sitä?

Kumpulainen, Juuso; Pasto, Matti-Pekka; Kallio, Karri (2020)

 
Avaa tiedosto
Kumpulainen_Pasto_Kallio_SeAMK_A33.pdf (1.386Mt)
Lataukset: 


Kumpulainen, Juuso
Pasto, Matti-Pekka
Kallio, Karri
Editoija
Päällysaho, Seliina
Junell, Pasi
Latvanen, Jaana
Saarikoski, Silja
Uusimäki, Sirkku
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2020
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe202101111524
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste