Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Kasvisruokakokonaisuuksien kehittäminen EQVEGAN-hankkeessa

Alarinta, Jarmo; Ojala, Markus; Wirtanen, Gun (2021)

 
Avaa tiedosto
Kasvisruokakokonaisuuksien kehittaminen EQVEGAN-hankkeessa.pdf (351.2Kt)
Lataukset: 


Alarinta, Jarmo
Ojala, Markus
Wirtanen, Gun
Editoija
Päällysaho, Seliina
Junell, Pasi
Salminen-Tuomaala, Mari
Uusimäki, Sirkku
Saarikoski, Silja
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2021
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022050633383
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste