Tuotekehitystaituri, osa 2 : Asiakaslähtöinen ja innovatiivinen tuote- ja palvelukehitys elintarvikealalla
Editoija
Junkkari, Terhi
Alanärä, Milla
Luoma, Suvi
Seppälä, Juuli
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2024
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2024112897441
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2024112897441
Tiivistelmä
Opas antaa valmiudet kuluttaja- ja käyttäjätutkimusten hyödyntämiseen elintarvikealan tuote- ja palvelukehityksessä sekä kuvaa innovatiivisten ratkaisujen etsintää tuoteportfolion monipuolistamiseksi. Oppaassa perehdytään tuote- ja palvelukehityksen luoviin menetelmiin sekä opitaan tulkkaamaan markkinatrendit ja asiakastarpeet menestyksekkääksi liiketoiminnaksi. Opas auttaa lukijaansa arvioimaan tuote- ja palveluinnovaatioiden kannattavuutta, luoden edellytykset menestyksekkäälle liiketoiminnalle tuote- ja palvelukehityksen alalla.