Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Tuotekehitystaituri, osa 2 : Asiakaslähtöinen ja innovatiivinen tuote- ja palvelukehitys elintarvikealalla


 
Avaa tiedosto
SeAMK_C16.pdf (1.108Mt)
Lataukset: 


Editoija
Junkkari, Terhi
Alanärä, Milla
Luoma, Suvi
Seppälä, Juuli
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2024
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2024112897441
Tiivistelmä
Opas antaa valmiudet kuluttaja- ja käyttäjätutkimusten hyödyntämiseen elintarvikealan tuote- ja palvelukehityksessä sekä kuvaa innovatiivisten ratkaisujen etsintää tuoteportfolion monipuolistamiseksi. Oppaassa perehdytään tuote- ja palvelukehityksen luoviin menetelmiin sekä opitaan tulkkaamaan markkinatrendit ja asiakastarpeet menestyksekkääksi liiketoiminnaksi. Opas auttaa lukijaansa arvioimaan tuote- ja palveluinnovaatioiden kannattavuutta, luoden edellytykset menestyksekkäälle liiketoiminnalle tuote- ja palvelukehityksen alalla.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste