Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Vastuullinen ja vähähiilinen elintarviketuotanto – tarkistuslista kestävyyden itsearviointiin

Huhta, Elina; Laitila, Jasmine (2025)

 
Avaa tiedosto
Vastuullinen_ja_vahahiilinen_elintarviketuotantopdf.pdf (2.443Mt)
Lataukset: 


Huhta, Elina
Laitila, Jasmine
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2025
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2025060358281
Tiivistelmä
Tämä tarkistuslista on suunniteltu elintarvikealan mikro- ja pk-yritysten tueksi kestävän kehityksen edistämiseen. Sen avulla yritys voi itse helposti arvioida elintarviketuotantonsa vastuullisuutta ja vähähiilisyyttä sekä tunnistaa siinä konkreettisia kehittämiskohteita. “Vastuullinen ja vähähiilinen elintarviketuotanto – tarkistuslista kestävyyden itsearviointiin” on laadittu osana Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SEAMK) koordinoimaa ja EU:n osarahoittamaa VHH – Vastuulliset ja vähähiiliset elintarvikkeet -hanketta. Hankkeen tavoitteena on tukea eteläpohjalaisia elintarvikeyrityksiä kehittämään tuotantoaan ja tuotteitaan kestävämmiksi – askel kerrallaan.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste