Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Vihreän vedyn taloudelliset vaikutukset ruokaketjussa : Vetytalous ruokaketjun osana Etelä-Pohjanmaalla

Palkia, Perttu (2025)

 
Avaa tiedosto
Vihrean_vedyn_taloudelliset_vaikutukset_ruokaketjussa.pdf (613.8Kt)
Lataukset: 


Palkia, Perttu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2025
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2025080781415
Tiivistelmä
Raportti on jatkoa aiemmin julkaistulle Vedyn hyödyntämismahdollisuudet osana ruokaketjua -raportille), jossa käytiin läpi vihreän vedyn tuotantopotentiaalia ja ympäristövaikutuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tässä raportissa tarkoituksena on selvittää vihreän vedyn käyttöönoton taloudellisia vaikutuksia ruokaketjussa.

Raportti on laadittu osana Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa –hanketta (VEP). Hanketta ovat rahoittaneet Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Etelä-Pohjanmaan liitto, Etelä-Pohjanmaan korkeakoulusäätiö, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Vaasan yliopisto ja Tampereen korkeakoulusäätiö sr.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste