Vihreän vedyn taloudelliset vaikutukset ruokaketjussa : Vetytalous ruokaketjun osana Etelä-Pohjanmaalla
Palkia, Perttu (2025)
Palkia, Perttu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2025
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2025080781415
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2025080781415
Tiivistelmä
Raportti on jatkoa aiemmin julkaistulle Vedyn hyödyntämismahdollisuudet osana ruokaketjua -raportille), jossa käytiin läpi vihreän vedyn tuotantopotentiaalia ja ympäristövaikutuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tässä raportissa tarkoituksena on selvittää vihreän vedyn käyttöönoton taloudellisia vaikutuksia ruokaketjussa.
Raportti on laadittu osana Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa –hanketta (VEP). Hanketta ovat rahoittaneet Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Etelä-Pohjanmaan liitto, Etelä-Pohjanmaan korkeakoulusäätiö, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Vaasan yliopisto ja Tampereen korkeakoulusäätiö sr.
Raportti on laadittu osana Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa –hanketta (VEP). Hanketta ovat rahoittaneet Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Etelä-Pohjanmaan liitto, Etelä-Pohjanmaan korkeakoulusäätiö, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Vaasan yliopisto ja Tampereen korkeakoulusäätiö sr.
