Viimeksi lisätyt Julkaisut
Viitteet 121-135 / 1744
-
The future of hygienic design was shown at the biannual EHEDG World Congress
Renhetsteknik : 3 (R3 Nordic, 2024)The EHEDG World Congress 2024 'Achieving hygienic excellence by design' was held on October 2-3, 2024 in Nantes, France. The congress was opened by the EHEDG President Hein Timmerman. The topics at the EHEDG World Congress ... -
Maitotilayrityksen kustannusten hallinnan ohjekirja
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja C. Oppimateriaaleja : 17 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024)Maitotilayrityksen kustannusten hallinnan ohjekirja on laadittu yritystoiminnan suunnittelun ja kehittämisen näkökulmasta. Ohjekirjan avulla maitotilayrittäjä voi kehittää kustannusten hallintaosaamistaan. Kun kustannustietoisuus ... -
Seinäjoen seudun yritysten digitaalisuuden nykytila-analyysi : Kestävä digitaalinen kaksoissiirtymä -hanke A80214
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Valtakunnallinen omistajanvaihdosbarometri 2024
(Ov-foorumi, 2024) -
The needed skills and competencies for healthcare providers to use technology for patients with pain
Communications in Computer and Information Science (Springer Nature Switzerland, 2024) -
KasvisPro-hankkeen tuella kohti kestävää kasvipainotteista ruokapalvelujen tarjontaa
Ravitsemusasiantuntija : 2 (Dieettimedia Oy, 2024) -
Onko mielessäsi koneyrityksen omistajanvaihdos?
Koneyrittäjä : 7 (FinnMetko Oy, 2024) -
Seinäjoen ammattikorkeakoulu – meidän ammattikorkeakoulu
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja A. Tutkimuksia : 42 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Sosiaali- ja terveysalan digitalisaatio – SeAMKin nouseva vahvuusala
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä : 190 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Herne rokkaa
Ilkka-Pohjalainen : 2.12.2024 (I-Mediat Oy, 2024) -
Yrittäjyyttä, opetusta ja innovointia tekoälyn aikana : SeAMK Liiketalouden kokoomateos 2024
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä : 191 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024)Käsissäsi on Seinäjoen ammattikorkeakoulun liiketalouden alan kokoomateos Yrittäjyyttä, opetusta ja innovointia tekoälyn aikana. Kokoomateoksilla pyritään vuosittain tuomaan esiin liiketalouden alan opetuksesta, tutkimuksesta ... -
Opas luonnontuotealan yritystoiminnan kehittämiseen
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024)Tervetuloa luonnontuotealan yritystoiminnan kehittämisen oppaaseen! Tämä opas tarjoaa kattavan katsauksen luonnontuotealan yritystoiminnan teemoihin. Oppaassa käsitellään keskeisiä yritystoiminnan säädöksiä ja asiakirjoja. ... -
Markkinalähtöisen tuotekehityksen prosessit ja menetelmät luonnontuotealalla
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024)Tämän opas kattaa laajan kirjon aiheita liittyen tuotekehitysprosessiin ja siihen liittyviin näkökulmiin. Oppaassa käsitellään seuraavia aiheita: Laadunhallinta on keskeinen osa tuotekehitystä, ja jäljitettävyys varmistaa, ... -
Tuotekehitystaituri, osa 2 : Asiakaslähtöinen ja innovatiivinen tuote- ja palvelukehitys elintarvikealalla
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja C. Oppimateriaaleja : 16 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024)Opas antaa valmiudet kuluttaja- ja käyttäjätutkimusten hyödyntämiseen elintarvikealan tuote- ja palvelukehityksessä sekä kuvaa innovatiivisten ratkaisujen etsintää tuoteportfolion monipuolistamiseksi. Oppaassa perehdytään ... -
Tuotekehitystaituri, osa 1 : Teknologia- ja tuotekehitys elintarvikealalla
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja C. Oppimateriaaleja : 15 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024)Tervetuloa Tuotekehitystaiturin oppaan pariin! Tämä opas tarjoaa kattavan katsauksen elintarvikkeiden tuotekehitysprosesseihin, jotka ovat avainasemassa elintarvikealan yritysten menestyksessä. Innovatiivisten ja laadukkaiden ...














