Viimeksi lisätyt Julkaisut
Viitteet 151-165 / 1744
-
Ruokapalvelut kehittivät hävikin hallintaa - hyvät käytänteet koottiin oppaaseen
Elintarvike ja terveys : 3 (Ympäristökustannus oy, 2024) -
Tuottamaton hukka
@SeAMK-verkkolehti : 10.9.2024 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Kohti asiantuntijuutta hoitotyön ja terveyden edistämisessä : Näkökulmia opetukseen ja ohjaukseen
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä : 189 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Kirja-arvio: Laadullisen tutkimuksen ABC
@SeAMK-verkkolehti : 6.9.2024 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Hinnoittelusta
@SeAMK-verkkolehti : 2.9.2024 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Numismatiikan ABC : osa T eli Trade dollar II – pienemmät kauppadollarit
Keräilyuutiset : 3 (Suomen Filateliapalvelu Oy, 2024) -
Etelä-Pohjanmaan matkailun ennakointi 2035
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä : 188 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024)Eteläpohjalaisen matkailun toimintaympäristöä luonnehtivat maaseutumaisuus, suuret yleisötapahtumat ja lapsiperheille suunnattu tarjonta. Valtaosa matkailijoista tulee kotimaasta. Yksi tunnistetuista haasteista matkailun ... -
Digitaalisilla ruokaviesteillä terveellisempää
Ilkka-Pohjalainen : 22.8.2024 (I-Mediat Oy, 2024) -
Diginet-testi antaa yritykselle palautteen verkostotason digitalisaatiosta
Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilehti : 2 (Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari, 2024) -
Ei tehdä ikääntyneiden osallisuudesta vaikeaa
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä : 186 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2023) -
Vedyn hyödyntämismahdollisuudet osana ruokaketjua : ”Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa -selvityshanke (VEP)” Raportti TP2
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Alkuperäislähde tieteellisessä kirjoituksessa
@SeAMK-verkkolehti : 18.6.2024 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Älykäs vihreä kasvu
@SeAMK-verkkolehti : 25.6.2024 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Asiantuntijuuden johtaminen
@SeAMK-verkkolehti : 17.6.2024 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2024) -
Enhancing the level of food hygiene in cobots: Joint cover considerations
Renhetsteknik : 2 (R3 Nordic, 2024)













