Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Lahden ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Lahden ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite

Ruokalistan jäljillä : kysely a la carte-toiveista

Sipola, Oona (2016)

 
Avaa tiedosto
Sipola_Oona.pdf (211.7Kt)
Lataukset: 


Sipola, Oona
Lahden ammattikorkeakoulu
2016
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201602041939
Tiivistelmä
Hyvän ja tuottavan a la carte listan suunnittelu ja toteuttaminen voi olla haastavaa. Erityisesti ravintolan persoonallisuuden sisällyttäminen ruokalistaan voi tuottaa vaikeuksia. Tämän tutkimuksellisen opinnätetyön tavoitteena oli tutkia mistä hyvät a la carte listat on tehty. Opinnäytetyö koostuu teoriaosuudesta sekä tutkimuksellisesta osiosta. Teoriaosuudessa tarkastellaan hotelli- ja ravintola alaa sekä syvennytään a la carten maailmaan. Tutkimuksellinen osio toteutettiin Oulun Scandic hotellissa asiakaskyselyn muodossa. Asiakaskyselyn perusteella voidaan sanoa, että hyvä a la carte lista on monipuolinen ja nykyaikainen. Opinnäytetyön tärkein havainto oli se, että hinta ei ole enää ratkaisevin tekijä a la carte listalla. Nykyään asiakkaat arvostavat laatua, vaikka se maksaisikin hieman aiempaa enemmän.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste