Näytä suppeat kuvailutiedot

Liiketoimintasuunnitelma juhlapalveluyritykselle

Junnola, Markus (2016)

dc.contributor.authorJunnola, Markus-
dc.date.accessioned2016-03-15T11:55:26Z
dc.date.available2016-03-15T11:55:26Z
dc.date.issued2016-
dc.identifier.uriURN:NBN:fi:amk-201603153189-
dc.identifier.urihttp://www.theseus.fi/handle/10024/105801
dc.description.abstractTyö on jaettu kolmeen osaa: teoriaan, empiriaan ja yhteenvetoon. Teoriaosuudessa käsitellään matkailu- ja ravitsemisalan yrityksiä ja liiketoimintasuunnitelmaa. Empiirisessä osiossa laaditaan liiketoimintasuunnitelma juhlapalveluita tarjoavalle mikroyritykselle. Yhteenvedossa tuodaan esille työn aikana heränneitä ajatuksia ja arvioidaan työn onnistumista. Tavoitteeksi asetettiin, että liiketoimintasuunnitelma laaditaan tarpeeksi todenmukaiseksi ja perusteelliseksi, että työn valmistuttua tekijällä on ainekset yrityksen toimeenpanemiseen käytännössä. Työn teoreettinen viitekehys muodostuu monipuolisista matkailu- ja ravitsemisalan sekä liiketaloustieteiden kirjallisuudesta sekä koulun kurssien tarjoamista opeista. Internet toimii luonnollisesti myös työkaluna. Tämä opinnäytetyö loi pohjan tekijän haaveilemalle omalle yritykselle ja selkeytti hänen ajatuksiaan yrityksen perustamisesta sekä siihen liittyvistä toimenpiteistä ja haasteista. Lopputuloksena syntyi toteutettavissa oleva suunnitelma yritystoiminnan aloittamisesta.fi
dc.description.abstractThe purpose of this work was to analyze the establishment of a small enterprise and to create a business plan for a company which offers celebration organization services. The main goal was to have a clear and realistic business plan which can be implemented later in the future. This thesis is divided into three parts: theoretical, empirical and conclusions. The first part of the thesis contains presentation of businesses operating on the field of tourism and hospitality, and theory of business plan. The empirical part consists a business plan for a company which provides celebration services. In conclusions the success of this work is evaluated and the thoughts which appeared during the work process will be gone through. The theoretical framework bases in diverse literature of tourism and hospitality and business economics. The information was mainly gathered from books, but naturally internet worked as an important tool also. As result the author found out about difficulties of business establishment in Finland, but also how to encounter these difficulties by creating a realistic business plan, which can be executed in the future.en
dc.language.isofin-
dc.publisherSaimaan ammattikorkeakoulu-
dc.rightsAll rights reserved-
dc.titleLiiketoimintasuunnitelma juhlapalveluyrityksellefi
dc.type.ontasotfi=AMK-opinnäytetyö|sv=YH-examensarbete|en=Bachelor's thesis|
dc.identifier.dscollection10024/1576-
dc.organizationSaimaan ammattikorkeakoulu-
dc.contributor.organizationSaimaan ammattikorkeakoulu-
dc.subject.keywordliiketoimintasuunnitelma-
dc.subject.keywordjuhlapalvelu-
dc.subject.keywordmatkailu- ja ravintola-ala-
dc.subject.specializationRavintolatoiminnan liikkeenjohto-
dc.subject.degreeprogramfi=Majoitus- ja ravitsemisala|sv=Inkvarterings- och kosthållsbranschen|en=Hotel and Restaurant|-
dc.subject.disciplineHotelli-ja ravintola-alan koulutusohjelma-


Tiedostot

Thumbnail

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä suppeat kuvailutiedot