Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Karelia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Karelia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite

Teemaruokapäivät Juuan ABC-liikenneasemalla

Jehkonen, Milla (2016)

 
Avaa tiedosto
Jehkonen_Milla_2016_05_26.pdf (1.217Mt)
Lataukset: 


Jehkonen, Milla
Karelia-ammattikorkeakoulu (Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu)
2016
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201605269999
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tavoitteena oli tuottaa Juuan ABC-asemalle teemaruokapäiväsuunnitelma. Tietoa asiakkaiden toiveista teemaruokapäiviä kohtaan kerättiin asiakaskyselyllä. Opinnäytetyössä selvitettiin myös, kuinka tyytyväisiä asiakkaat ovat aseman siisteyteen, viihtyvyyteen ja noutopöydän sekä salaattipöydän tarjonnan monipuolisuuteen. Toimeksiantajana toimi Juuan ABC, joka on osa Jukolan Osuuskauppaa ja S-ryhmää.

Opinnäytetyötä varten toteutettiin asiakaskysely, joka toimi opinnäytetyön tiedonkeruumenetelmänä. Kysely toteutettiin 8.2.2016–28.2.2016, eli se oli esillä ABC:llä kolmen viikon ajan. Vastauksia saatiin 34 kappaletta. Teemaruokapäiviä opinnäytetyöhön suunniteltaessa hyödynnettiin asiakaskyselyn vastausten lisäksi myös henkilökunnan mielipiteitä.

Kyselystä saaduista vastauksista selvisi, että teemaruokapäivät ovat asiakkaiden mielestä toivottuja. Opinnäytetyössä käsiteltäviksi teemaruokapäiviksi valikoituivat perinne-ruokapäivä, grillinoutopöytä, vappubrunssi sekä kalanoutopöytä. Näille teemaruokapäiville on mietitty valmiit menukokonaisuudet noutopöytään ja salaattipöytään.

Kyselyn avulla selvitettiin myös asiakastyytyväisyyttä, joka kyselyn vastausten perusteella on Juuan ABC:llä melko hyvä. Vastausten perusteella eniten toivottiin monipuolisuuden lisäämistä ja vaihtelua salaattipöytään.

Tulosten perusteella voidaan sanoa, että sekä asiakkaat että henkilökunta kaipaavat noutopöytään välillä vaihtelua teemaruokapäivien ja -buffetien muodossa, ja niiden järjestämistä pidetään tärkeänä.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste