Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kajaanin ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kajaanin ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Afrikkaviikko Antell Catering Oy:ssä

Bask, Tiina (2011)

 
Avaa tiedosto
Bask_Tiina.pdf (2.300Mt)
Lataukset: 


Bask, Tiina
Kajaanin ammattikorkeakoulu
2011
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201105188453
Tiivistelmä
Ruokapalvelualalla erilaisten teemaviikkojen toteuttaminen on keino tarjota asiakkaille ainutkertaisia elämyksiä ja tuoda vaihtelua normaaliin arkiruokailuun. Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella Afrikka-aiheinen teemaviikko Antell Catering Oy:n lounasravintoloihin. Afrikka-teeman mukaisesti suunniteltiin vakioruokaohjeet yhden viikon lounasvaihtoehdoiksi sekä markkinointimateriaali somistuksineen.

Opinnäytetyö on toiminnallinen työ, jossa Afrikka-viikon lounasruokaohjeet muokattiin tuotekehitysprosessin vaiheiden mukaan ja ateriasuunnittelun periaatteita noudattaen yhteistyössä yrityksen tuotekehitysosaston ja kolmen ravintolan kanssa. Testatut ruokaohjeet tallennettiin Aterix-reseptitietokantaan, josta ne olivat yrityksen kaikkien ravintoloiden käytettävissä. Teemaviikkoon liittyvä markkinointimateriaali suunniteltiin yhteistyössä yrityksen markkinointiosaston kanssa. Teemaviikkoon liittyvä ohjeistus tallennettiin KatriNettiin eli henkilöstön sisäiseen intranettiin. Antell Catering Oy:n henkilöstöravintoloilla oli mahdollisuus toteuttaa Afrikka-teemaviikko joko viikon kestävänä tai muutaman päivän tapahtumana. Afrikka-viikon päätteeksi suoritettiin verkkokysely Antell Catering Oy:n ravintolapäälliköille.

Saadun palautteen perusteella teemaviikko oli kokonaisuudessaan onnistunut ruoka- ja markkinointimateriaalin osalta. Osa ruokaohjeista on myös päätynyt henkilöstöravintoloiden ruokalistoille. Kokonaisuudessaan teemaviikon suunnittelu oli haastava, mutta samalla myös erittäin opettavainen prosessi.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste