Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Food by Kuhlefelt Oy -verkkosivut tarjouspyyntölomakkeella

El Tokhy, Omar (2020)

Avaa tiedosto
ElTokhy_Omar.pdf (734.9Kt)
Lataukset: 


El Tokhy, Omar
2020
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2020052915191
Tiivistelmä
Opinnäytetyö on toiminnallinen, ja sen tarkoituksena on saada aikaiseksi valmis tuote joka tuottaa lisäarvoa yritykselle. Toimeksiantajana toimii Food by Kuhlefelt Oy. Yritys ollut toi-minnassa vuodesta 2017 ja se avasi ensimmäisen ravintolansa Hirsala Golfin tiloihin keväällä 2017.Yrityksen toiminta perustuu sekä Golf –ravintola Spooniin, sekä catering –palveluun Food by Kuhlefelt.

Yrityksen yhteistyö Golf klubi Hirsalan kanssa on loppunut, ja Spoon muuttaa entistä isom-man Golf- klubin tiloihin. Tämän muutoksen myötä myös ravintolan verkkosivut on päivitet-tävä. Ajoitus on sopiva tehdä myös muita muutoksia/ lisäyksiä verkkosivuille antamaan niille lisäarvoa ja parantamaan käytettävyyttä ja perusilmettä.

Sivustojen catering-osuudelle on tarkoitus rakentaa toimiva tarjouspyyntölomake. Tämän tarkoitus on helpottaa sekä asiakasta että catering –tapahtumien järjestäjää kommunikoin-nissa ja tapahtumienvarauksissa. Asiakkaalta pyydetään jo sivuilla vaadittavat tiedot ja catering –järjestäjä saa tarvitsemansa tiedot heti haltuunsa, jonka perusteella voi kysellä mahdollisia lisätietoja tai aikatauluttaa tapahtuman.

Toinen toimenpide on rakentaa sivustolle sulava ja siisti linkitys ravintolan some –kanaviin, jotta päivitykset saataisiin näkymään myös ravintolan etusivulla. Some(Facebook ja In-stagram) on ollut tähän asti ravintolan pääasiallinen markkinointikanava.

Lopputuloksena syntyi toimiva nettisivu, joka sai hyvää palautetta toimeksiantajalta. Haas-teena oli kaiken suunnitellun työn toteuttaminen suunnitellulla tavalla vallitsevan korona -tilanteen tuomien rajoitusten vallitessa.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste