Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • LAB-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • LAB-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Texture: kokemuksellinen astiasarja ravintolaympäristöön

Kaartinen, Kirsi (2020)

 
Avaa tiedosto
Kaartinen_Kirsi_kirjallinen_kevät_2020.pdf (21.68Mt)
Lataukset: 


Kaartinen, Kirsi
2020
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2020060216110
Tiivistelmä
Opinnäytetyössäni tutkin, miten astiat vaikuttavat kokemukseemme ruoasta. Suunnittelin tuotteeni ravintolaympäristöä ajatellen, sillä ravintolat haluavat usein tarjota asiakkaillensa uusia kokemuksia. Tämä onkin yksi syy, miksi ulos lähdetään syömään. Sivusin työssäni myös ravintolan ympäristön vaikutusta. Tämän tutkimustiedon pohjalta opinnäytetyöni tarkoituksena oli etsiä keinoja, miten ravintoloissa voidaan tukea kokemuksellisuutta
ja ruoan makua astioiden avulla. Opinnäytetyöni lopputuloksena esittelin suunnitelman siitä,
miten eri maut voitaisiin tarjoilla korostaen niiden perusmakua. Esitin työni käyttäen mallinnuksia ja moodboardeja, sillä prototyyppien tekeminen ei ollut mahdollista opinnäytetyöni puitteissa.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste