Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Ravintoloiden raaka-ainehankinnat: Ravintolaryhmä Oy

Kokkonen, Julia (2020)

 
Avaa tiedosto
Opinnäytetyö_Julia_Kokkonen.pdf (848.6Kt)
Lataukset: 


Kokkonen, Julia
2020
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2020120426142
Tiivistelmä
Opinnäytetyö on laadullinen tutkimus ravintoloiden raaka-ainehankinnoista. Tutkimus toteutettiin puolistrukturoidun haastattelun avulla. Opinnäytetyössä tutkittiin, miten Ravintolaryhmään kuuluvat ravintolat hyötyvät ryhmään kuulumisesta ja pitääkö palvelua jotenkin kehittää sekä miten Ravintolaryhmään kuulumattomat ravintolat hoitavat hankintaprosessia.

Opinnäytetyössä käsitellään hankintaa ja kustannustehokkuutta. Miten hankintatoimi sisällytetään osaksi yrityksen strategiaa ja miten ne on kannattavaa tehdä ravintolassa. Lisäksi käsitellään, miten ja milloin hankinnat tulisi ulkoistaa. Kustannustehokkuuden osalta käsitellään, miten hankinnat voidaan hoitaa mahdollisimman alhaisilla kustannuksilla ja mitä hyötyä budjetin tekemisestä on yritykselle.

Toimeksiantaja voi hyödyntää tutkimuksen tuloksia myynnissä ja markkinoinnissa sekä yrityksen toiminnan kehittämisessä.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste