Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kajaanin ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kajaanin ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Kesätyöntekijän perehdytysopas Nallikari Bakery & Bistro

Matalamäki, Anniina (2021)

 
Avaa tiedosto
Matalamaki_Anniina.pdf (857.2Kt)
Lataukset: 


Matalamäki, Anniina
2021
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2021120323505
Tiivistelmä
Opinnäytetyöni tarkoituksena on tehdä hyödyllinen perehdytysopas Nallikari Bakery & Bistro konditoria-ravintolalle. Toiminnallisena opinnäytetyönä tehdyn oppaan tavoitteena on helpottaa toimeksiantajaa perehdyttämisprosessissa uusien kesätyöntekijöiden kanssa ja tämän myötä vaikuttaa positiivisesti työyhteisön hyvinvointiin. Nallikari Bakery & Bistro on kesäkuussa 2020 ovensa avannut ravintola, jossa ei omaa aikaisempaa perehdytysopasta vielä ollut.
Teoriaosuudessa käsitellään henkilöstöjohtamista, perehdyttämisprosessia, sen menetelmiä ja lakeja, jotka velvoittavat yrityksiä perehdyttämään uusia työntekijöitä.
Kesätyöntekijän täytyy suoriutua itsenäisesti Nallikari Bakery & Bistron työtehtävistä. Näihin kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, ruokien esille laitto vitriiniin, yleisen siisteyden ylläpito, hyllyttäminen, tilitys sekä ravintolan avaaminen ja sulkeminen. Oppaan avulla kesätyöntekijä voi tarkistaa jokaisessa työvuorossa tehneensä kaikki tarvittavat tehtävät. Tämän myötä työnantajan ei tarvitse olla koko aikaa paikalla kertomassa mitä tehdä.
Perehdytysoppaan sisältö on koottu toimeksiantajan ja opinnäytetyön tekijän kokemusten pohjalta. Perehdytysopas on tehty Word-muodossa, joten tulevaisuudessa sitä on helppo päivittää ajan tasalle. Jatkossa työtä voi jatkaa esimerkiksi tekemällä tehtäväkortit ravintolassa työskentelevälle kokille tai muuna aikana ravintolassa työskentelevälle tarjoilija-kokille.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste