Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Keski-Suomen ruokaverkostossa on mahdollisuuksia – Keski-Suomen ruokaverkoston kehittämisstrategia 2022–2027


 
Avaa tiedosto
JAMKJULKAISUJA3052021_3_web.pdf (5.637Mt)
Lataukset: 


Editoija
Pölkki, Leena
Kaartinen, Viivi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
2021
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-830-632-3
Tiivistelmä
Tämä asiakirja esittelee Keski-Suomen ruokaverkoston kehittämisstrategian ohjelmakaudelle 2022–2027. Strategia on tuotettu yhteiseksi kehittämisen suunnitelmaksi kaikille Keski-Suomen ruokaverkoston ja sen rajapintojen toimijoille. Sen mukaan visio on: ”Keskisuomalainen ruokaverkosto tuottaa yhteistyöllä aitoja makuja, elämyksiä ja hyvinvointia kannattavasti, kestävästi ja luotettavasti”. Toimintaa ohjaa yhteisesti tunnistettu ja sovittu arvopohja: yhteistyö, korkea laatu ja vastuullisuus. Kehittämisen painopisteiksi on valittu neljä pääteemaa: 1) yhteistyöllä eteenpäin 2) jatkuvuus ja tiedon sekä osaamisen kehittäminen 3) uudistuva ruokakulttuuri ja 4) kasvu, kehittäminen ja saatavuus.

Strategia on työstetty yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen, Keski-Suomen liiton, MTK Keski-Suomen, ProAgria Keski-Suomen, Gradian, JAMKin, yrittäjien ja muiden sidosryhmien kanssa. Taustalla ovat maaseudun alueellinen kehittämisohjelmatyö, päivitetty Lähiruokaohjelma (MMM), valtakunnalliset ruoka-alan selvitykset ja kehittämistoimet, Keski-Suomen ruokaketjun toimintaympäristöselvitys, sidosryhmien työpaja- ja strategiatyöryhmän työskentely.

Strategiatyötä on koordinoinut Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -yhteistyöhanke. Hanketta on rahoittanut Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan unionin maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste