Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Saimaan ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Saimaan ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite

Culinary Workshop as a Competitive Advantage of Tourism Industry in the South Karelia Region of Finland

Lvov, Anatoly (2014)

 
Avaa tiedosto
Anatoly_Lvov.pdf (1.378Mt)
Lataukset: 


Lvov, Anatoly
Saimaan ammattikorkeakoulu
2014
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201405147779
Tiivistelmä
Culinary workshop is a new form of modern hospitality industry, which combines modern knowledge in tourism industry with culinary tourism.
This project is based on the interest of the consumer and his desire to learn something new, get and experience gastronomy traditions through travelling for culinary workshop.

Mission of this project is to convey to the consumer new knowledge, new skill, new interest, opportunities in life through culinary art.

Culinary workshops will be described and analyzed in three dimensions:
- Culinary workshop as a business project - new product for customers of a hotel and a restaurant;
- Culinary workshop as a professional master class;
- Culinary workshop as a place of intense social and cultural communication.

Results of the thesis work will become the basis for future development of culinary workshops as a business.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste