Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Hyvään ravitsemuslaatuun ja ruokahävikin hallintaan toivotaan ohjausta

Rantakari, Niina; Palosaari, Jenni; Raninen, Kaisa; Nissinen, Kaija; Leinonen, Suvi-Tuulia (2022)

 
Avaa tiedosto
RT_Hyvaan_ravitsemuslaatuun.pdf (2.397Mt)
Lataukset: 


Rantakari, Niina
Palosaari, Jenni
Raninen, Kaisa
Nissinen, Kaija
Leinonen, Suvi-Tuulia
Ympäristökustannus Oy
2022
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022062248475
Tiivistelmä
Ruoantarjoilupaikat odottavat elintarvikevalvonnalta neuvontaa. Ruokahävikki ja ravitsemuslaatu nähdään laajoina teemoina, joiden pitkäjänteiseen kehittämiseen valvontaviranomaiselta toivotaan tietoa, tukea ja käytännön neuvoja. Ruokahävikin vähentämiseen ja ravitsemuslaadun parantamiseen tähtäävää elintarvikevalvonnan ja ruoantarjoilupaikkojen yhteistyön toimintamallia on pilotoitu Oivallista ruokaa -hankkeen ensimmäisessä pilotissa.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste