Näytä suppeat kuvailutiedot

Perehdyttämiskansio Scandic Kajanuksen keittiölle ja salille

Halonen, Antti (2007)

dc.contributor.authorHalonen, Antti
dc.date.accessioned2010-02-18T11:32:47Z
dc.date.available2010-02-18T11:32:47Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.uriURN:NBN:fi:amk-201002122160
dc.identifier.urihttp://www.theseus.fi/handle/10024/7633
dc.description.abstractOpinnäytetyönäni olen tehnyt perehdyttämiskansion Hotel Scandic Kajanuksen keittiölle ja salille. Perehdyttämiskansion tarkoitus on helpottaa ja auttaa uusien työntekijöiden ja harjoittelijoiden perehdyttämistä. Uudet työntekijät saavat kansiosta tietoa tulevasta työpaikastaan sekä toimenkuvastaan. Suoritin esimiesharjoittelun Scandic Kajanuksessa ja sain sieltä toimeksiannon opinnäytetyöhöni. Perehdyttämiskansio on tehty harjoittelijan kokemusten kautta. Esimiesten toiveita kansion sisällöstä on myös kuultu. Näin kansiosta on saatu sekä perehdyttäjän, että uuden työntekijän tarpeiden mukainen. Keskeisinä käsitteinä tässä opinnäytetyössäni on esimiestyö sekä perehdyttäminen. Olen käsitellyt esimiehen rooleja, ominaisuuksia sekä tehtäviä ja vastuuta työpaikalla. Lisäksi olen kertonut esimiehen viestinnästä. Perehdyttämisestä olen kertonut sen hyödyistä, tavoitteista sekä vaiheista ja työnopastuksesta ja lisäksi vielä esimiehen vastuusta perehdyttämisessä. Lisäksi olen kertonut perehdyttämiskansiossa olevista työturvallisuudesta, ergonomiasta sekä omavalvonnasta. Scandic Kajanus sijaitsee Kajaanissa ja se kuuluu Scandic-hotels ketjuun. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Uskon, että Scandic Kajanus tulee olemaan entistä parempi perehdyttäjä uusille työntekijöille kansion avulla. Tällöin myös uusien työntekijöiden on huomattavasti helpompi ja mukavampi tulla töihin Scandic Kajanukseen. Perehdyttämiskansion tavoite on, että työntekijät pystyisivät nopeammin oppimaan työtehtävät ja tekemään työtä itsenäisesti. Tämä säästää sekä uuden työntekijän että esimiehen aikaa. Käytännön työhön pääsee nopeammin sisälle, kun on saanut hyvän perehdyttämisen.fi
dc.description.abstractThe primary goal of this thesis was to compose a familiriazation folder for Hotel Scandic Kajanus. The folder could be used in informing new employees and trainees of their work and in describing their jobs. The study was assigned by Restaurant Scandic Kajanus. The familiarization folder was completed by utilizing the trainee´s experiences. The superior’s wishes were also listened to. Consequently the folder was to fill the needs of an employee and the superior. The paper includes considerations on the superior's work and familiarization. The superior's roles, qualities, tasks and his responsibilities and his communication skills at work were dealt with. The benefits, goals, phases and job guiding in the familiarization were also concidered. Furthermore the folder also discusses the employee´s safety at work, ergonomy and in-house control. Scandic Kajanus is located in Kajaani and it belongs to Scandic hotels chain. Scandic is a leading hotel chain in the Nordic countries. The folder helps the restaurant to familiarize its new employees more quickly and more effectively and the new employees can start their work smoothly at Scandic Kajanus. The familiarization folder aims at making the employees learn their tasks faster and work independently. This saves both, the employee`s and the superior`s time. You can start working faster, when you have a good familiarization.en
dc.language.isofin
dc.publisherKajaanin ammattikorkeakoulu
dc.rightsAll rights reserved
dc.titlePerehdyttämiskansio Scandic Kajanuksen keittiölle ja salillefi
dc.type.ontasotfi=AMK-opinnäytetyö|sv=YH-examensarbete|en=Bachelor's thesis|
dc.identifier.dscollection10024/7333
dc.organizationKajaanin ammattikorkeakoulu
dc.subject.ysaperehdyttäminen
dc.subject.ysatyönopetus
dc.subject.ysahotellit keittiöt
dc.contributor.organizationKajaanin ammattikorkeakoulu
dc.subject.keywordesimies
dc.subject.keywordperehdyttäminen
dc.subject.keywordperehdyttämiskansio
dc.subject.degreeprogramfi=Majoitus- ja ravitsemisala|sv=Inkvarterings- och kosthållsbranschen|en=Hotel and Restaurant|
dc.subject.disciplinePalvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelma


Tiedostot

Thumbnail

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä suppeat kuvailutiedot