Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kajaanin ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kajaanin ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Café Picnicin asiakastyytyväisyystutkimus

Ojalehto, Hanna-Maria (2005)

 
Avaa tiedosto
MMP2PHannaMH.pdf (454.9Kt)
Lataukset: 


Ojalehto, Hanna-Maria
Kajaanin ammattikorkeakoulu
2005
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201002112109
Tiivistelmä
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää Kajaanissa uuden, syksyllä 2004 avatun Café Picnic ravintolan asiakastyytyväisyyttä. Tutkimusongelmana oli selvittää, kuinka tyytyväisiä asiakkaat ovat Café Picnicin tuotteisiin, tiloihin ja palveluihin. Tutkimuksen tärkeys nousi esille, koska aikaisempaa tietoa asiakkaiden tyytyväisyydestä ei ollut. Tutkimuksella haluttiin saada selville, millaisena asiakkaat pitävät uutta ravintolaa Kajaanissa ja mitä parannettavaa ja kehitettävää Café Picnicillä olisi.
Tutkimuksen toteuttamisessa käytettiin kahta eri menetelmää, kvantitatiivista lomakekyselyä ja haamuasiakastutkimusta. Kvantitatiivinen lomakekysely toteutettiin Cafè Picnicissä marras-joulukuussa 2004 ja siihen osallistui 218 asiakasta. Haamuasiakastutkimus toteutettiin maaliskuussa 2005 ja siihen osallistui 18 haamuasiakasta. Tutkimusaineisto käsiteltiin SPSS – tilasto-ohjelman avulla ja graafiset kuviot esitettiin Excel –taulukkolaskentaohjelman avulla.
Tuloksista ilmeni, että asiakkaat pitivät kokonaisuudessa Café Picnicin tuotteita, tiloja ja palveluita hyvänä. Asiakkaiden odotukset ylittyivät Café Picnicin toiminnasta, mikä on positiivista huomata. Tyytyväisyyttä ilmeni muun muassa tuotteisiin liittyvissä ominaisuuksissa ja sijainnin keskeisyydessä. Tyytymättömyyttä sen sijaan ilmeni henkilökunnan ominaisuuksissa ja erityisruokavalioiden huomioinnissa. Asiakkailta saatu tieto ja palaute ovat arvokasta materiaalia, koska sen avulla on mahdollisuus nähdä tämänhetkinen tyytyväisyys ja kehittää Café Picnicin toimintaa entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste