Ravintolakonsepti Juukaan
Kekäläinen, Janina; Nissinen, Sini (2022)
Kekäläinen, Janina
Nissinen, Sini
2022
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2022121429897
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2022121429897
Tiivistelmä
Opinnenäytetyön tarkoituksena oli kehittää toimiva ravintola konsepti Puu-Juukaan Pohjois-Karjalaan. Konseptia luodessa selvitimme paikallisen ruokaperinteen historiaa ja pyrimme mukailemaan sitä työssä. Tutustuimme alueella jo olevaan ravintolatarjontaan erottuaksemme joukosta ja tarjoamalla jotakin uutta kuluttajille, mitä alueella ei vielä ole saatavilla.
Konseptia luodessa hyödynsimme erilaisia menetelmiä, kuten palvelupolkua sekä palvelumuotoilua. Tutkimme ravintola-alan tämän hetkisiä sekä mahdollisia tulevaisuuden trendejä. Kehitimme edellämainittujen menetelmien avulla ravintolalle brändin ja suunnitelman ravintolalle halutusta imagosta. Opinnäytetyön toimeksiantajat voivat hyödyntää konseptia mikäli he päättävät perustaa ravintolan.
Pohjois-Karjala on haastava, mutta potentiaalinen alue perustaa ravintolaa. Juuan kunnalla on tavoitteena kehittää alueen matkailua tulevina vuosina, minkä johdosta uudella ravintolalla on potentiaaliset mahdollisuudet menestyä.
Konseptia luodessa hyödynsimme erilaisia menetelmiä, kuten palvelupolkua sekä palvelumuotoilua. Tutkimme ravintola-alan tämän hetkisiä sekä mahdollisia tulevaisuuden trendejä. Kehitimme edellämainittujen menetelmien avulla ravintolalle brändin ja suunnitelman ravintolalle halutusta imagosta. Opinnäytetyön toimeksiantajat voivat hyödyntää konseptia mikäli he päättävät perustaa ravintolan.
Pohjois-Karjala on haastava, mutta potentiaalinen alue perustaa ravintolaa. Juuan kunnalla on tavoitteena kehittää alueen matkailua tulevina vuosina, minkä johdosta uudella ravintolalla on potentiaaliset mahdollisuudet menestyä.