Taitaja Ravintolakokki-ohjekirja : Taitaja 2010 Oulu
Seppälä, Erja (2011)
Seppälä, Erja
2011
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2023110628678
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2023110628678
Tiivistelmä
Tämän opinnäyteyön tavoitteena oli ohjekirjan tekeminen Skills Taitaja-kilpailut 2010 Oulu ravintolakokkikilpailu-tapahtumaan. Ohjekirjaan hankittiin erilaista lähdemateriaalia vuoden 2009 ja vuoden 2010 aikana lähinnä internetin ja ammattitaitokilpailuja Suomessa käsittelevien kirjojen ja julkaisumateriaalin avulla.
Opinnäytetyön alussa kerrotaan Taitaja SM-kilpailun historiasta ja kilpailun tarkoituksesta. Ohjekirjaan on koottu sääntöjä ja uudelleen muokattu ohjeistuksia, materiaalia ja lomakkeita. Ohjekirjan sisältö rakentui aikajärjestykseen ja tapahtumajärjestykseen.
Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä toimintamalli Skills Taitajaravintolakokkikilpailu- tapahtumaan, joka rakentui eri työtehtävistä , kilpailutapahtuman suunnittelusta organisoinnista, toteuttamisesta, ravintolakokkikilpailualueen rakentamisesta, ravintolakokki-kilpailutehtävistä, ravintolakokkikilpailutapahtumasta, arvioinnista, ja loppukoonnista.
Opinnäytetyön alussa kerrotaan Taitaja SM-kilpailun historiasta ja kilpailun tarkoituksesta. Ohjekirjaan on koottu sääntöjä ja uudelleen muokattu ohjeistuksia, materiaalia ja lomakkeita. Ohjekirjan sisältö rakentui aikajärjestykseen ja tapahtumajärjestykseen.
Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä toimintamalli Skills Taitajaravintolakokkikilpailu- tapahtumaan, joka rakentui eri työtehtävistä , kilpailutapahtuman suunnittelusta organisoinnista, toteuttamisesta, ravintolakokkikilpailualueen rakentamisesta, ravintolakokki-kilpailutehtävistä, ravintolakokkikilpailutapahtumasta, arvioinnista, ja loppukoonnista.