Kyllä kiitos! 6 x kyllä -työkalu ruokapalveluyrityksille
Vauhkonen, Elina; Neuvonen, Riikka; Pulkkinen, Teemu; Puustinen, Anna (2023)
Vauhkonen, Elina
Neuvonen, Riikka
Pulkkinen, Teemu
Puustinen, Anna
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
2023
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-344-557-4
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-344-557-4
Tiivistelmä
Tämä julkaisu on syntynyt Ruokatuotteista boostia – kehittämisen välineitä ruokapalvelualan mikro- ja pk-yrityksille -hankkeen lopputuloksena. Hankkeen tarkoituksena oli lisätä eteläsavolaisten ruokapalveluyritysten systemaattista kehittämisosaamista sekä koota ja luokitella Etelä-Savon alueen ruokapalvelutarjontaa. Tavoitteena oli luoda profilointimalli ruokapalvelualan yrityksille.
Tuloksena syntyi Kuusi x kyllä -malli ruokapalvelutarjonnan profilointiin. Kuusi x kyllä -profilointityökalu on tarkoitettu ruokapalvelualan yritysten käyttöön. Kuusi x kyllä -malli perustuu Etelä-Savon ruokamatkailun tutkimus- ja kehittämissuunnitelmaan, hankkeen aikana tehtyyn profilointi- ja kartoitustyöhön sekä vierailuihin eteläsavolaisissa ruokapalveluyrityksissä. Malli sisältää teemoihin asetetut väittämäpatteristot, joiden perusteella yritys voi tarkastella omaa toimintaansa ja profiloitumistaan sekä löytää kehittämisen kohteita.
Tässä julkaisussa on esitelty Kuusi x kyllä -malli. Kaikki hankkeessa tuotetut materiaalit on koottu ThingLink-alustalle, jossa lukijan on helppo valita tutustuttavakseen haluamansa teemat ja työkalut. Alustalta löytyy monipuolista tietoa, ideoita ja vinkkejä ruokapalveluyrityksen kehittämiseen.
Tuloksena syntyi Kuusi x kyllä -malli ruokapalvelutarjonnan profilointiin. Kuusi x kyllä -profilointityökalu on tarkoitettu ruokapalvelualan yritysten käyttöön. Kuusi x kyllä -malli perustuu Etelä-Savon ruokamatkailun tutkimus- ja kehittämissuunnitelmaan, hankkeen aikana tehtyyn profilointi- ja kartoitustyöhön sekä vierailuihin eteläsavolaisissa ruokapalveluyrityksissä. Malli sisältää teemoihin asetetut väittämäpatteristot, joiden perusteella yritys voi tarkastella omaa toimintaansa ja profiloitumistaan sekä löytää kehittämisen kohteita.
Tässä julkaisussa on esitelty Kuusi x kyllä -malli. Kaikki hankkeessa tuotetut materiaalit on koottu ThingLink-alustalle, jossa lukijan on helppo valita tutustuttavakseen haluamansa teemat ja työkalut. Alustalta löytyy monipuolista tietoa, ideoita ja vinkkejä ruokapalveluyrityksen kehittämiseen.