Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Savonia-ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Savonia-ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Ammattikeittiöissä halutaan luomuttaa

Tossavainen, Heli (2023)

Avaa tiedosto
Luomulehti_2023_1.pdf (1.171Mt)
Lataukset: 


Tossavainen, Heli
Luomuliitto ry
2023
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe202401315046
Tiivistelmä
Lähes kaikissa ammattikeittiöissä käytetään luomua ainakin joskus. Keittiöt ovat myös kiinnostuneita lisäämään luomun käyttöään vähintään kansalliseen 25 prosentin tavoitteeseen. Jotta keittiöiden luomuttaminen onnistuu, tulee sopivien luomutuotteiden saatavuutta sekä koko ruokaketjun yhteistyötä parantaa.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste