Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Kohti kasvipainotteisia ruokavalintoja. Työkirja ruokapalveluille

Huhtala, Marjut; Kemi, Virpi; Leinonen, Suvi-Tuulia; Lindi, Jenny; Mikonsaari, Piia; Pulkkinen, Laura; Rantakari, Niina; Väisänen, Karoliina; Väänänen, Sari; Ylinen, Eliisa (2024)

 
Avaa tiedosto
URNISBN9789523445826.pdf (2.475Mt)
Lataukset: 


Huhtala, Marjut
Kemi, Virpi
Leinonen, Suvi-Tuulia
Lindi, Jenny
Mikonsaari, Piia
Pulkkinen, Laura
Rantakari, Niina
Väisänen, Karoliina
Väänänen, Sari
Ylinen, Eliisa
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
2024
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-344-582-6
Tiivistelmä
Ruokapalvelut ovat ottaneet haasteen lisätä kasvisruokatarjontaa vauhdilla vastaan ja kehittävät innokkaasti uutta reseptiikkaa asiakkaita kuunnellen. Ilmasto- ja ravitsemussyistä kasvipainotteinen ruoka on tulevaisuuden ykkösruokavaihtoehto. Moniammatillinen yhteistyö julkisissa ruokapalveluissa ja ruokapalveluiden toisiltaan saama vertaistuki toimivat pilareina kasvipainotteisuuden ja kasvisruokamyönteisyyden edistämisessä. Yhteistyö lisää keskinäistä ymmärrystä ja luottamusta, sujuvoittaa arjen toimintaa sekä moninkertaistaa osaamispääomaa kasvipainotteista ruokatarjontaa lisättäessä.

Kohti kasvipainotteisia ruokavalintoja -työkirja on rakentunut KasvisPro-koulutushankkeessa toteutettujen käytännön koulutusten ja verkkotyöpajojen materiaalien sekä koulutukseen osallistuneiden ruokapalvelutoimijoiden esittämien hyvien käytänteiden pohjalta. Työkirjasta löytyy kasvisruokatietoutta sekä käytännön ohjeita ja vinkkilistoja kasvipainotteisen ruokailun edistämiseen julkisissa ruokapalveluissa.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste