Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Karelia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Karelia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite

HACCP-JÄRJESTELMÄN SUUNNITTELU JA KÄYTTÖÖNOTTO JOUSTOPAKKAUSMATERIAALIVALMISTAJALLA, CASE: AMCOR FLEXIBLES LIEKSA

Korpelainen, Anton (2015)

 
Avaa tiedosto
Korpelainen_Anton 20150212.pdf (1.107Mt)
Lataukset: 


Korpelainen, Anton
Karelia-ammattikorkeakoulu (Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu)
2015
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201502242509
Tiivistelmä
Vaarojen arviointi ja kriittiset hallintapisteet (HACCP) on elintarviketurvallisuusjärjestelmä, joka kuuluu yrityksen riskihallintaprosesseihin. Järjestelmä käsittelee elintarviketurvallisuutta riskianalyysin ja kontrollipisteiden kautta. Riskianalyysi sisältää bioloisten, kemiallisten ja fysikaalisten riskien arviointia. HACCP-järjestelmä soveltuu elintarvikevalmistusprosessien jokaisen vaiheeseen esim. raaka-aineiden hankintaan, osto-toimintaan sekä tuotantoon ja jakeluun.

Tämän kehitystyön tarkoituksena on laajentaa yleinen HACCP-malli joustopakkas-valmistajan prosesseihin sekä luoda ja käyttöönottaa HACCP-järjestelmää joustopakkausvalmistajan organisaatiossa. Joustopakkaus on suorassa kosketuksessa elin-tarvikkeisiin tai lääkkeisiin ja yritys on velvollinen järjestelmällisesti arvioimaan riskit ja hallintatoimenpiteet. HACCP-järjestelmän ohjeistus elintarviketeollisuudessa on laaja ja esimerkkejä on paljon, mutta joustopakkausvalmistajille ohjeistusta on niukasti.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste