Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Karelia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Karelia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite

Uuden Koli-kylähotellin ravintolan konseptointi, markkinointi ja avaus: case Break Sokos Hotel Koli, Ravintola Tervaskanto

Summala, Sanna (2024)

 
Avaa tiedosto
Summala_Sanna.pdf (941.6Kt)
Lataukset: 


Summala, Sanna
2024
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-202501111215
Tiivistelmä
Tiivistelmä

Opinnäytetyö on päiväkirjamainen opinnäytetyö, jossa kerrotaan uuden ravintolan tuotteistuksesta, liiketoiminnan suunnittelusta sekä markkinoinnista. Näkökulman pääpaino on tuotteiden ja palveluiden tuotteistamisessa, mutta mukaan on otettu sekä markkinoinnin näkökulma että henkilöstösuunnittelu, sillä ne ovat olennainen osa palveluiden tuotteistamista. Lähdekirjallisuus keskittyy tuotteistukseen, liiketoiminnan suunnitteluun sekä ravintolatoimintojen tuotteistukseen. Opinnäytetyössä kerrotaan 1,5 vuoden ajalta prosessia, joka edelsi ravintolan avaamista Break Sokos Hotel Koli Kylän hotellin yhteyteen. Yrityksen omistajana toimii Pohjois-Karjalan Osuuskauppa.

Opinnäytetyön tuloksena on kertomus ravintolan avaamiseen vaadittavista prosesseista, niiden aikatauluista sekä etenkin huomioista, mitä prosessin aikana ja sen jälkeen tehtiin. Opinnäytetyön kertomuksessa on keskitytty tuomaan esille projektin aikana esille tulleet vastoinkäymiset sekä myös huomioita, kuinka näitä olisi voitu ennakoida. Opinnäytetyön tuloksena esitetään hyvän suunnitelman tärkeys. Suunnitelmaa tarvitaan niin lähtötietojen keruussa, suunnittelutiimin muodostamisessa ja valmistautumisessa, viestinnässä kuin aikataulujen tekemisessä ja noudattamisessa. Lisäksi hyvää suunnitelmallisuutta tarvitaan myös jatkuvassa analyysissa ja tarvittaessa prosessin muokkauksessa. Opinnäytetyön kohteena oleva ravintola on tällä hetkellä toiminnassa oleva yksikkö, jolle on tehty tuotteistamisen vuosikello sekä markkinointisuunnitelma. Opinnäytetyön tuloksena esitellään myös jatkoehdotukset samankaltaisen projektin toimenpiteille toiminnan kannattavuuden ja laadun kehittämiseksi entisestään.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste