dc.contributor.author | Peitilä, Liisa | |
dc.contributor.author | Luoto, Sanna | |
dc.date.accessioned | 2025-03-05T06:37:47Z | |
dc.date.available | 2025-03-05T06:37:47Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://www.theseus.fi/handle/10024/879748 | |
dc.language.iso | fi | |
dc.publisher | Suomen ympäristö- ja terveysalan kustannus | |
dc.relation.ispartofseries | Elintarvike ja terveys | |
dc.subject | puutarhatuotanto | |
dc.subject | sivuvirrat | |
dc.subject | hyödyntäminen | |
dc.subject | ruokaohjeet | |
dc.subject | projektit | |
dc.subject | Fostering the Urban food System Transformation through Innovative Living Labs Implementation -hanke | |
dc.title | FUSILLI-hanke innosti puutarhatuotannon sivuvirtojen hyödyntämiseen ammattikeittiöllä | |
dc.type | publication | |
dc.identifier.urn | URN:NBN:fi-fe20241218104227 | |
dc.type.version | fi=Publisher's version|sv=Publisher's version|en=Publisher's version| | |
dc.contributor.organization | fi=Tampereen ammattikorkeakoulu|sv=Tampereen ammattikorkeakoulu|en=Tampere University of Applied Sciences| | |
dc.type.okm | fi=D1 Artikkeli ammattilehdessä|sv=D1 Artikel i en facktidskrift|en=D1 Article in a trade journal| | |
dc.format.pagerange | 28-32 | |
dc.relation.issn | 0786-213X | |
dc.relation.volume | 38 | |
dc.okm.selfarchived | fi=Rinnakkaistallennettu|sv=parallellpublicerad|en=self-archived version| | |
dc.source.identifier | 110552 | |
dc.relation.numberinseries | 6 | |