Leipomotuote-etikettien suunnittelu
Nilsson, Meri (2025)
Nilsson, Meri
2025
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2025052918073
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2025052918073
Tiivistelmä
Opinnäytetyössäni käsittelen leipomotuotteiden etikettien suunnitteluprosessiani, koskien uudistettuja etikettejä ja yhden uutuus tuotteen Ruis-Kaura-Pellava-leivän etiketin suunnittelua. Tavoitteeni on ymmärtää, miten visuaaliset elementit, kuten värit, typografia ja kuvat, vaikuttavat tuotteen houkuttelevuuteen ja kuluttajien valintoihin. Suunnittelun avaintekijöitä ovat selkeys, informatiivisuus ja esteettinen houkuttelevuus, jotka yhdessä luovat tuotteen erottuvan ilmeen.
Etiketit vastaavat hyvin alkuperäisiä tavoitteita ja erottuu houkuttelevasti hyllyltä. Olen tyytyväinen etiketin visuaaliseen ilmeeseen, joka on sekä selkeä että esteettisesti miellyttävä. Etiketti on visuaalisesti tasapainoinen ja toteuttaa yrityksen arvoja.
Etiketit vastaavat hyvin alkuperäisiä tavoitteita ja erottuu houkuttelevasti hyllyltä. Olen tyytyväinen etiketin visuaaliseen ilmeeseen, joka on sekä selkeä että esteettisesti miellyttävä. Etiketti on visuaalisesti tasapainoinen ja toteuttaa yrityksen arvoja.