Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Effect of Raw Materials (Currants and Apples) on the Processability and Quality of Finnish Country Fruit Wines

Lento, Sanna; Pirttijärvi, Tuija; Hasu, Mikko (2010)

Avaa tiedosto
Effect of Raw Materials on the Processability.pdf (5.364Mt)
Lataukset: 


Lento, Sanna
Pirttijärvi, Tuija
Hasu, Mikko
Editoija
Sanna Lento, Tuija Pirttijärvi, Mikko Hasu
HAMK University of Applied Sciences
2010
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-784-525-0
Tiivistelmä
The aim of this project was to investigate the significance of the most common raw materials – apple and currant varieties – on the winemaking process and the quality of the end product. The study encompassed fruit varieties that were already commonly in use, as well as new varieties that had shown promise in cultivation tests. In all, the study looked at 16 apple varieties
and 21 currant varieties.

The project also investigated the effect of water on wine quality. Ordinary, good-quality tap water from three different regions was used in whitecurrant wine production.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste