Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Herukka- ja omenaraaka-aineiden vaikutus tilaviinituotteiden prosessoitavuuteen ja laatuun

Lento, Sanna; Pirttijärvi, Tuija; Hasu, Mikko (2010)

 
Avaa tiedosto
HAMK_viinipro.pdf (3.174Mt)
Lataukset: 


Lento, Sanna
Pirttijärvi, Tuija
Hasu, Mikko
Editoija
Sanna Lento, Tuija Pirttijärvi, Mikko Hasu
Hämeen ammattikorkeakoulu
2010
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-784-517-5
Tiivistelmä
Herukka- ja omenaraaka-aineiden vaikutus tilaviinituotteiden prosessoitavuuteen ja laatuun (Viinipro) -tutkimushankkeen tavoitteena oli löytää tilaviinituotantoon sopivia herukka- ja omenalajikkeita. Eri raaka-aineiden prosessoitavuudesta ja niistä valmistettujen lajikeviinien ominaisuuksista ei ollut aiempaa tutkimustietoa.

Tämän hankkeen kautta saatiin paljon uutta tietoa tutkittujen raaka-aineiden, niistä valmistettujen mehujen ja viinien kemiallisista ja aistinvaraisista ominaisuuksista. Kaikki herukka- ja omenaviinit valmistettiin lajeittain samoin, olosuhteet vakioiden, normaalin tilaviinituotantoprosessin mukaisesti.

Hankkeen pääasiallisena rahoittajana toimi Maa- ja metsätalousministeriön Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmä. Lisäksi hanketta rahoittivat Suomen viiniyrittäjät ry sekä Hämeen ammattikorkeakoulu.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste