Haku
Viitteet 1-4 / 4
Tuotantotilan lämpötilan nostaminen ja sen vaikutus lopputuotteen laatuun
(2024)
Opinnäytetyön tavoitteena on tutkia, vaikuttaako tuotantotilan lämpötilan nostaminen lopputuotteen tuotelaatuun. Työssä selvitettiin, voidaanko leivänpäällispakkaamon lämpötilaa nostaa nykyistä 5 celsiusastetta korkeammaksi ...
Herajuoman markkinatutkimuskysely
(2024)
Opinnäytetyössä tehtiin markkinatutkimuskysely, jonka avulla selvitettiin asiakkaiden toiveita ja ostopotentiaalia herajuomasta. Työn tuloksia voidaan hyödyntää toimeksiantajayrityksen uuden herajuomatuotteen kehittämisessä. ...
Elintarviketurvallisuuteen liittyvien epäkohtien toistuminen valvontakohteissa
(2024)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää elintarviketurvallisuuteen liittyvien epäkohtien toistuminen Oulun seudun ympäristötoimen elintarvikevalvonnan valvontakohteista. Työn tarkoituksena oli selvittää valvonta-alueelta ...
Tuotekehitysprosessin päivittäminen ja autoklaavin käyttöönotto Maustaja Oy:ssä
(2024)
Tämä opinnäytetyö on selvitys toimeksiantajana olevan Maustaja Oy:n tuotekehitysprosessin muutoksesta uuden tehtaan käyttöönoton yhteydessä. Tietoa tähän toiminnalliseen tutkimukseen on saatu yrityksen asiantuntijoilta ja ...