dc.contributor.author | Valtola, Emmi | - |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T06:15:09Z | |
dc.date.available | 2015-12-21T06:15:09Z | |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | URN:NBN:fi:amk-2015121821434 | - |
dc.identifier.uri | http://www.theseus.fi/handle/10024/103707 | |
dc.description.abstract | Piispankadulle kesäkuussa avatun Café Fikan asiakaskunta koostui avauduttuaan suurimmaksi osaksi turisteista. Nyt kesäsesongin jälkeen kahvilan potentiaaliseksi kohderyhmäksi ovat muodostuneet lukuisat päivittäin ohikulkevat opiskelijat.
Opinnäytetyön tavoitteena on perehtyä kahvilan markkinoinnin mahdollisuuksiin, löytää opiskelijat parhaiten tavoittavat markkinointikanavat sekä saattaa kahvila opiskelijoiden tietoisuuteen. Lisäksi opinnäytetyössä keskitytään asiakaslähtöisyyteen sekä selvitetään kohderyhmän edustajien toiveita ja mieltymyksiä uudesta kahvilakonseptista.
Palvelumuotoilun termin avaamisen yhteydessä selvitetään, miten palvelumuotoilun keinot tukevat koko prosessia. Tämän jälkeen kerrotaan hyödynnetyistä tutkimusmenetelmistä sekä niiden toteuttamisesta, jota seuraa perehtyminen markkinointiin ja sen mahdollisuuksiin. Viidennessä luvussa kerätään yhteen kehittämismenetelmien tuloksia ja lopuksi viimeisessä luvussa yhteenvetona samanaikaisesti sekä pohdinnat, että ideat kahvilan henkilökunnalle kohderyhmänsä tavoittamiseksi. | fi |
dc.description.abstract | Café Fika was opened in Bishop Street in June 2015. The customer base consisted mostly of tourists that time. Now after the summer season, the café’s main target group are the numerous daily walking by students. The goal of the thesis is to orient the possibilities of marketing of the café, find the most reachable marketing channels for students and raise the students’ awareness by meeting them with the new café. In addition the subject matter of the thesis is focused on customer orientation and clarifying the hopes and expectations of the students. In connection of clarification of the term “service design”, it’s focused on how the service design means are helping the whole research process. After this there’s talk about utilized research methods and their implementation, which are followed by orientation to marketing and its possibilities. On the fifth chapter are collected together the results of the development methods and finally, the last chapter is about my own reflections and ideas for the café to receiving their goals. | en |
dc.language.iso | fin | - |
dc.publisher | Turun ammattikorkeakoulu | - |
dc.rights | All rights reserved | - |
dc.title | Uusi kahvila opiskelijoiden tietoisuuteen palvelumuotoilun keinoin : case Café Fika | fi |
dc.type.ontasot | fi=AMK-opinnäytetyö|sv=YH-examensarbete|en=Bachelor's thesis| | |
dc.identifier.dscollection | 10024/110 | - |
dc.organization | Turun ammattikorkeakoulu | - |
dc.contributor.organization | Turun ammattikorkeakoulu | - |
dc.subject.keyword | palvelumuotoilu | - |
dc.subject.keyword | markkinointi | - |
dc.subject.keyword | asiakaslähtöisyys | - |
dc.subject.keyword | positiointi | - |
dc.subject.keyword | uuden asiakassuhteen luominen | - |
dc.subject.degreeprogram | fi=Majoitus- ja ravitsemisala|sv=Inkvarterings- och kosthållsbranschen|en=Hotel and Restaurant| | - |
dc.subject.discipline | Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelma | - |