Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Bar Burriton lastenpäivä : tapahtuman järjestäminen

Kivimäki, Anu (2016)

Avaa tiedosto
Kivimaki_Anu.pdf (956.4Kt)
Lataukset: 


Kivimäki, Anu
Tampereen ammattikorkeakoulu
2016
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201604224859
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella, järjestää ja markkinoida tapahtuma Bar Burritoon. Bar Burrito on vuonna 2014 perustettu, Tampereen Keskustorilla sijaitseva pikaruokaravintola, joka tarjoaa meksikolaishenkistä, laadukkaampaa pikaruokaa. Ravintolan yksi omistajista on Arto Rastas. Hän on nimekäs ravintoloitsija Tampereella ja sen läheisyydessä. Tapahtuman tavoitteena oli sekä saada uusia asiakkaita, että kasvattaa tietoisuutta ravintolasta, erityisesti lapsiperheiden osalta.

Opinnäytetyön teoriaosuudessa käsiteltiin markkinointia eri näkökulmista. Aluksi kerrottiin markkinoinnin tavoitteita. Tämän jälkeen näkökulmiksi valittiin markkinoinnin kilpailukeinot, nykyaikainen markkinointi sekä sissi- ja tapahtumamarkkinointi. Tämän lisäksi käytiin läpi tapahtumanjärjestäminen suunnittelusta ja budjetoinnista lupa- ja ilmoitusasioihin. Osiossa käsiteltiin myös tapahtuman markkinointia ja riskejä.

Teoriaosuuden jälkeen kerrottiin yrityksestä ja sen tämän hetkisestä markkinoinnista. Tapahtuman järjestäminen kuvailtiin suunnitteluvaiheesta ja tapahtuman markkinoinnista toteutuspäivään asti. Tapahtumapäivänä kerättiin suullista ja sanallista palautetta asiakkailta. Palautteet analysoitiin ja niiden perusteella voitiin päätellä tapahtuman tavoitteiden onnistuminen.

Pohdintaosuudessa tarkasteltiin tapahtuman onnistumisia ja kehittämiskohteita. Tapahtuma jäi suppeaksi, onnistuen osittain tavoitteissaan. Mikäli tapahtumaa olisi saanut suuremmaksi ja näyttävämmäksi, olisivat tulokset olleet parempia. Tässä kappaleessa myös esitettiin kehitysehdotuksia tapahtumalle sekä ehdotuksia siitä, millaisia muita tapahtumia Bar Burritossa voisi järjestää.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste