Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Broilerlevitteen konseptin kehitys

Huuskonen, Tommi (2016)

 
Avaa tiedosto
Huuskonen_Tommi.pdf (6.019Mt)
Lataukset: 


Huuskonen, Tommi
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2016
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2016060311775
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää konsepti proteiinipitoiselle broilerlevitteelle. Konseptin kehityksen onnistuessa etsitään yhteistyöyritystä, joka olisi kiinnostunut kyseisestä tuotteesta. Yhteistyöyrityksen avulla saadaan selville, että onko broilerlevitteessä potentiaalia hyväksi ja myyväksi tuotteeksi.

Konseptin kehityksessä valmistettiin erilaisia koe-eriä, joista parhaimmille järjestettiin aistinvarainen arviointitilaisuus. Broilerlevitteen konseptia ei lähdetty lopulta esittelemään yrityksille, koska kaikkia muuttujia ei saatu korjattua. Saatuja tuloksia voidaan käyttää mahdollisissa jatkokokeissa.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste