Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Elintarviketurvallisuus palvelualalla

Jylhä, Teemu (2016)

 
Avaa tiedosto
Jylha_Teemu.pdf (439.0Kt)
Lataukset: 


Jylhä, Teemu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2016
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2016060611982
Tiivistelmä
Tämä opinnäytetyö on osa suurempaa prosessia, jossa ISS Elintarviketeollisuuden palvelut pyrkii saamaan toiminnalleen SFS-EN ISO 22000 -sertifikaatin. Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kuvata ISO 22000 -standardin kohdan 7.Turvallisten tuotteiden suunnittelu ja valmistus, mukaiset asiat ISS:n ETP:n uuteen laatukäsikirjaan. Opinnäytetyön tuloksena valmistuneet kuvaukset liitetään uuteen laatukä-sikirjaan niille kuuluviin kohtiin. Kun koko laatukäsikirja valmistuu, sitä tullaan käyttämään ohjeistuksena siitä, miten ISS ETP:n prosessit ja toiminnot jatkossa hoidetaan ja suunnitellaan.
Teoriaosassa on käsitelty standardien käyttöä ja tarkoitusta yleisellä tasolla ja lisäksi tarkemmin ISO 22000 -standardin sisältöä ja merkitystä. Lisäksi käsitellään sitä, mitä laatu tarkoittaa palvelualan ja elintarviketurvallisuuden näkökulmasta.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste