En konceptutvecklingsplan för Bar & Cafe Merenneito
Rautoma, Jenny (2017)
Rautoma, Jenny
Yrkeshögskolan Novia
2017
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201705086841
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201705086841
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on rakentaa kehittämissuunnitelma Bar & Cafe Merenneito- konseptille. Merenneito on Amfion Marine Charters Oy- yrityksen vetämä tilapäinen kahvila Helsingin joulumarkkinoilla. Talviterassi- kahvila on täynnä aitoa joulutunnelmaa ja tarjonta koostuu lämpimistä juotavista (myös alkoholipitoiset juomat). Kehittämissuunnitelman tavoitteena on että yritys saisi suuremman määrän asiakkaita ja tekisi suurempaa voittoa ensi vuoden joulumarkkinoilla 2017.
Opinnäytteessäni tulen selvittämään mitä ongelmia ja mahdollisuuksia konseptilla on tällä hetkellä. Kehittämissuunnitelma motivoidaan kahvilatoiminnan eri toiminta-alueita läpikäymällä ja eri ideantyöstämismenetelmiä käyttämällä. Opinnäyte koostuu kehittämissuunnitelmasta Business Model Canvasin muodossa (Liite 1). Tiedonhaku perustuu projektinjohtajan haastattelusta sekä asiakaskyselystä.
Opinnäytetyöni koostuu neljästä osasta; yrityksen esittelystä, teoria-osasta, jossa käyn läpi konseptin kehittämistä ja eri menetelmiä mitä työssäni käytän, haastattelun ja asiakaskyselyn tuloksista sekä lopullisesta analyysista ja johtopäätöksistä.
Opinnäytteessäni tulen selvittämään mitä ongelmia ja mahdollisuuksia konseptilla on tällä hetkellä. Kehittämissuunnitelma motivoidaan kahvilatoiminnan eri toiminta-alueita läpikäymällä ja eri ideantyöstämismenetelmiä käyttämällä. Opinnäyte koostuu kehittämissuunnitelmasta Business Model Canvasin muodossa (Liite 1). Tiedonhaku perustuu projektinjohtajan haastattelusta sekä asiakaskyselystä.
Opinnäytetyöni koostuu neljästä osasta; yrityksen esittelystä, teoria-osasta, jossa käyn läpi konseptin kehittämistä ja eri menetelmiä mitä työssäni käytän, haastattelun ja asiakaskyselyn tuloksista sekä lopullisesta analyysista ja johtopäätöksistä.