Venttiilit elintarviketuotannon painepesussa
Kellokoski, Tomi (2017)
Kellokoski, Tomi
Centria-ammattikorkeakoulu
2017
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2017121821831
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2017121821831
Tiivistelmä
Opinnäytetyö tehtiin ISS Palveluille Atrian Nurmon toimipisteessä. Työssä esiteltiin ja tutkittiin elintarviketuotannon painepesuun oleellisesti liittyvät asiat. Oleellisimpina ja käsiteltävinä asioina pidin elintarviketeollisuutta yleisesti, kunnossapitoa, venttiileitä ja venttiileiden valintaa. Valmiin työn tarkoitus on antaa ohjeita painepesuun liittyvissä asioissa ja ideoita venttiilien valintaan.
Lähteinä käytin mahdollisimman paljon omaa tietämystäni. Apuna käytin hydrauliikan, kunnossapidon ja pneumatiikan alan kirjallisuutta sekä alaan liittyvien yritysten verkkosivuja. Ennen työn alkua olin jo kysellyt kommentteja työkavereiltani aiheeseen liittyen.
Lähteinä käytin mahdollisimman paljon omaa tietämystäni. Apuna käytin hydrauliikan, kunnossapidon ja pneumatiikan alan kirjallisuutta sekä alaan liittyvien yritysten verkkosivuja. Ennen työn alkua olin jo kysellyt kommentteja työkavereiltani aiheeseen liittyen.
