Sesonkiravintolan liiketoiminnan kehittäminen
Suomala, Aleksi (2017)
Suomala, Aleksi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
2017
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2017121922059
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2017121922059
Tiivistelmä
Vuonna 2016 otimme Kivisalmen Kievarin liiketoiminnan haltuun tiimiyrityksellemme Bisneralle. Olen ollut Kivisalmen Kievarin liiketoiminnan johtajana kesällä 2016 ja 2017 ja suunnitelmissa on vuoden 2018 kesä. Keskityn reflektoimaan menneitä kesiä lukujen ja yrittäjän havaintojen kautta.
Haen tutkimukseen lisälaajuutta avoimella haastattelulla yrittäjiltä, jotka ovat samalta alalta jolla Kivisalmen Kievari toimii. Lopullinen tulos on selkeä kuva liiketoiminnan heikkouksista ja vahvuuksista. Näiden kautta tulee selkeä kuva siitä, mitä tulevaisuudessa kannattaa tehdä.
Kivisalmen Kievari on kasvun kynnyksellä, ja painii samojen työllistämiseen ja kasvuun liittyvien ongelmien kanssa kuin muutkin pienemmät yritykset. Sain Swot-analyysiä runkona käyttäen selkeän kuvan yrityksen heikkouksista ja vahvuuksista. Näitä hyödyntäen tein konkreettisia ratkaisuehdotuksia kesälle 2018.
Haen tutkimukseen lisälaajuutta avoimella haastattelulla yrittäjiltä, jotka ovat samalta alalta jolla Kivisalmen Kievari toimii. Lopullinen tulos on selkeä kuva liiketoiminnan heikkouksista ja vahvuuksista. Näiden kautta tulee selkeä kuva siitä, mitä tulevaisuudessa kannattaa tehdä.
Kivisalmen Kievari on kasvun kynnyksellä, ja painii samojen työllistämiseen ja kasvuun liittyvien ongelmien kanssa kuin muutkin pienemmät yritykset. Sain Swot-analyysiä runkona käyttäen selkeän kuvan yrityksen heikkouksista ja vahvuuksista. Näitä hyödyntäen tein konkreettisia ratkaisuehdotuksia kesälle 2018.