Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Art Juuri oy catering prosessien kehittäminen

Hirvanen, Riikka (2018)

Avaa tiedosto
RiikkaHirvanen.pdf (620.1Kt)
Lataukset: 


Hirvanen, Riikka
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
2018
All rights reserved
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2018060212105
Tiivistelmä
Työn tavoitteena oli selvittää Art Juuri Oy:n catering-prosessien ongelmia ja ratkaista löy-dettyjä ongelmakohtia. Tutkimuksen aikana syntyi konkreettinen toimintaopas jota voi käyttää tulevaisuudessa henkilöstön kouluttamiseen ja oppaaksi työntekijöille.
Tutkimuksessa käytettiin laadullista tutkimusmenetelmää. Aineistoa kerättiin teemahaas-tatteluilla ja havainnointipäiväkirjaa apuna käyttäen puolen vuoden ajan 2016. Yksilöhaas-tatteluihin osallistuivat yrityksessä toimivat esimiehet (3) ja ryhmähaastatteluun koko henkilökunta (~ 15). Haastatteluissa käytettiin apuna haastattelupohjaa, johon kerättiin keskusteluista nousevia pääkohtia. Esimieshaastattelujen tuloksista etsittiin yhteneviä ongelmakohtia. Ryhmähaastattelussa etsittiin löytyneisiin ongelmiin ratkaisu- ja toimin-nan muutosehdotuksia.
Haastattelujen ja havainnointipäiväkirjan avulla pystyttiin paikallistamaan prosessien on-gelmakohdat, joita olivat suunnitelmallisuus ja ajankäyttö. Ryhmähaastattelussa saatiin hyviä kehitysehdotuksia, esimerkkinä viikkotaulu ja toimintaan laitettavia muutoksia on-gelmakohtien ratkaisemiseksi. Havainnoinnin aikana ongelmakohtia ratkaistiin hieman, mutta muutokset unohtuivat nopeasti ja palattiin takaisin vanhaan malliin.
Tutkimuksen edetessä yritys teki omat ratkaisunsa ongelmien ratkaisemiseksi ja muutti toimintaansa radikaalisti takaisin alkuperäiseen konseptiin. Art Juuri Oy vaihtui takaisin Art Cateringiksi, joten näin ollen tutkimuksessa esitetyt kehitysehdotukset jäivät toteut-tamatta kyseisessä yrityksessä. Tutkimuksesta on kuitenkin apua tulevien opinnäytetöi-den tekijöille.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste