Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt
  • Näytä viite

Pikaruokaravintola x:n henkilöstön työhyvinvointi

Pajunen, Nea; Skippari, Oona (2019)

 
Avaa tiedosto
Pajunen_Nea_Skippari_Oona.pdf (661.7Kt)
Lataukset: 


Pajunen, Nea
Skippari, Oona
2019
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201905098833
Tiivistelmä
Tutkimuksessa oli mukana kolme itäsuomalaista pikaruokaravintolan toimipistettä. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää pikaruokaravintola x:n kolmen toimipisteen henkilöstön työhyvinvoinnin tämän hetkinen tila. Työssä tutkittiin toimipisteiden kokonaisvaltaista työhyvinvointia sisältäen teemat kuten työilmapiiri, esimiestyö, motivaatio ja jaksaminen ja ulkoiset tekijät. Vastaajille annetaan mahdollisuus kertoa useaan otteeseen vapaasti tämän hetkisestä työhyvinvoinnin tilanteesta toimipisteessä.

Tutkimusaineiston hankinnassa käytettiin sähköistä Webropol-kyselyä, joka välitettiin vastaajille sähköpostitse. Kyselyyn vastasi 28 työntekijää, joka edusti 43 % toimipisteiden henkilökunnasta.

Tutkimustulokset kertovat, että työhyvinvoinnin tila tällä hetkellä toimipisteissä on melko erinomainen. Suuria poikkeamia tutkimuksen tuloksissa ei ilmene. Vastaajat antavatkin selkeän kuvan siitä, että toimipisteissä työilmapiiri on hyvin neutraali. Tutkimuksen vastanneiden vastausten perusteella eniten eriäviä mielipiteitä löytyy perehdytyksen onnistumisen saralta. Osa vastaajista kokee perehdytyksen toimipisteissä olevan erinomainen, kun taas osa moittii perehdytyksen laatua ja sen puutetta. Tutkimustulosten pohjalta kehitettiin yrityksen tarpeisiin sopivia kehitysideoita, jotka auttavat toimeksiantajaa etenemään työhyvinvoinnissa.
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste