Yrittäjäksi ravintola-alalle
Soikkeli, Pasi (2019)
Soikkeli, Pasi
2019
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201905109136
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201905109136
Tiivistelmä
Pääpaino työssä oli ravintolaa varten hankittavalla rahoituksella, alan uudistuneen lainsäädännön (3/2018) tuomilla mahdollisuuksilla ja riskeillä sekä ravintola-alan suurimmilla haasteilla, jotta uusi yrittäjä osaisi niitä välttää ja/tai varautua niihin parhaansa mukaan. Tiedot hankittiin haastattelemalla jo alalla toimivia sekä alalla toimineita yrittäjiä ja alan julkaisuista sekä kirjallisuudesta. Tutkimus oli kvalitatiivinen eli laadullinen ja toteutettiin grounded theory menetelmällä.