Elämysravintolan liiketoimintasuunnitelma
Keränen, Senja (2019)
Keränen, Senja
2019
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2019053013474
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2019053013474
Tiivistelmä
Opinnäytetyössä kuvataan liiketoimintasuunnitelman tekemistä ravintolan perustamisen vaiheessa. Työ tehtiin toimeksiantona Son of a Punch -nimiselle yritykselle. Toimeksianto annettiin keväällä 2018.
Opinnäytetyön tietoperustassa käsitellään ravintola-alan ja yrittämisen peruskäsitteitä, olennaisia yritystoiminnan aloittamiseen liittyviä asioita ja liiketoimintasuunnitelman pääkoh-tia. Tietoperustassa käsitellään myös elämystä käsitteenä, elämystaloutta sekä elämyksien tuottamista ravintola-alan näkökulmasta. Tietoperustan kirjoittamiseen liittyvää tutkimustyö-tä hyödynnetään produktin, eli liiketoimintasuunnitelman tekemisessä.
Työn tavoitteena on tehdä toimiva liiketoimintasuunnitelma, jota apuna käyttäen uuden, kan-nattavan ravintolaliiketoiminnan aloittaminen onnistuu sujuvasti.
Työ valmistui toukokuussa 2019.
Opinnäytetyön tietoperustassa käsitellään ravintola-alan ja yrittämisen peruskäsitteitä, olennaisia yritystoiminnan aloittamiseen liittyviä asioita ja liiketoimintasuunnitelman pääkoh-tia. Tietoperustassa käsitellään myös elämystä käsitteenä, elämystaloutta sekä elämyksien tuottamista ravintola-alan näkökulmasta. Tietoperustan kirjoittamiseen liittyvää tutkimustyö-tä hyödynnetään produktin, eli liiketoimintasuunnitelman tekemisessä.
Työn tavoitteena on tehdä toimiva liiketoimintasuunnitelma, jota apuna käyttäen uuden, kan-nattavan ravintolaliiketoiminnan aloittaminen onnistuu sujuvasti.
Työ valmistui toukokuussa 2019.