Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Ruokapalveluiden toimintolähtöinen tarveselvitys Kiponniemen toimintakeskukselle

Maukonen, Tanja (2006)

Avaa tiedosto
TMP.objres.34.pdf (2.771Mt)
Lataukset: 


Maukonen, Tanja
Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK University of Applied Sciences
2006
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:jamk-46
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tarkoituksena oli laatia Kiponniemen toimintakeskukselle ehdotelma keittiötilojen saneerauksesta. Tarve uudistamiselle oli syntynyt tapahtumien määrän kaksinkertaistuessa muutamassa vuodessa. Opinnäytetyön tarkoitus oli myös selvittää ja määritellä, mitä Kiponniemen toiminta on nyt ja lähitulevaisuudessa. Opinnäytetyön aineisto kerättiinlaadullista tutkimusmenetelmää käyttäen. Tietoa hankittiin haastattelemalla toiminnanjohtajaa sekä henkilökuntaa ja hyödyntämällä omakohtaista työkokemusta Kiponniemessä. Taustatietoa keittiötilojen uudistamisesta koottiin alan kirjallisuudesta. Aineiston pohjalta tehdyt tilastot Kiponniemen toiminnan laajentumisesta osoittivat, että keittiötilojen uudistamiselle oli tarvetta. Tuloksena esitellään Kiponniemen keittiötilojen ongelmakohdat ja keittiötilojen vaatimuksia osa-alueittain. Opinnäytetyön tuloksena tehtiin selkeät keittiötilojen muutosehdotuksetja uusi pohjapiirustus. Työssä määriteltiin Kiponniemen liikeidea kirjalliseen muotoon. Määritelmä auttaa toiminnanjohtajaa ja he nkilökuntaa kehittämään Kiponniemen toimintaa loogisesti ja yhdenmukaisesti. Opinnäytetyö toimii esiselvityksenä keittiötilojen uudistamistarpeesta Vapaakirkon hallituksen päättäessä keittiötilojen saneerauksesta. Opinnäytetyön aloittamaa tilastointia asiakas- ja tapahtumamääristä täytyy jatkaa, jotta toimintakeskuksen kehityksen suunnasta saataisiin konkreettista näyttöä pidemmälläkin aikavälillä. Liikeidean kuvaus pitää päivittää vuosittain ja jakaa henkilökunnalle, jotta työyhteisö voisi toimia sen mukaisesti.
 
The purpose of the thesis was to create a development plan for the kitchen of Kiponniemi. Development was needed because theyearly number of events had been doubled in the past few years. Another goal for the thesis was to define Kiponniemi's present and future processes. The data were collected with qualitative research methods, such as interviewing the manager and staff, and by working in the same kitchen. Literature was used as background information. The study resulted statistics of the development of the operations of Kiponniemi over the years, which showing clear growth in both quantity of events and participation and number of guests. With the growth comes the need for development. The thesis have brought forth problems of Kiponniemi's kitchen and eating facilities. Then demands for those facilities were analysed through literature sector by sector. Detailed proposals for the needed changes and a new layout for the kitchen were conclusions of the work. The thesis introduced Kiponniemi's business idea for the first time. A business idea in writing will help the manager and staff to develop the operations of Kiponniemi into more logical and identical in the future. The Bachelor's thesis will act as background information for the board of The Evangelical Free Church of Finland when they decideabout the development of Kiponniemi's kitchen. Collecting statistical information on events, participants and guests should be continued to find out the direction of developing operations through the years. The business idea should be updated yearly and shared with the staff to ensure the carrying out of the plans.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste