Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Ravintolakokkien ruoanvalmistuksen oppimisen seurantataulukko hotelli- ja ravintola-alan peruskoulutukseen

Tervonen, Timo (2007-11-30)

 
Avaa tiedosto
jamk_1197286339_0.pdf (286.3Kt)
Lataukset: 


Tervonen, Timo
Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK University of Applied Sciences
2007-11-30
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:jamk-1197286339-0
Tiivistelmä
Seurantataulukon tarkoituksena on parantaa opiskelijoiden henkilökohtaisen oppimisen ja opettajien opettamisen selkeyttä hotelli- ja ravintola-alan peruskoulutuksessa. Taulukon avulla pyritään saamaan kaikki opiskelijat tasa-arvoiseen asemaan ravintolakokin opinnoissa niin, että sekä opiskelija että opettaja tietävät opiskelijan vahvuudet ja mihin on vielä panostettava opinnoissa. Taulukko antaa sekä opiskelijalle että opettajalle selkeän kuvan opintojen etenemisestä koko opiskelun ajan. Se mahdollistaa samalla optimaalisen siirtovaikutuksen. Opiskelija pystyy taulukon avulla kartoittamaan opintojensa etenemistä näyttöjen lähestyessä ja mahdollisesti parantamaan puutteellista osaamistaan. Opettaja tai työpaikkaohjaaja pystyy näyttöjen lähestyessä ohjaamaan oppilasta tarvittavien taitojen edellyttämään suuntaan. Taulukossa opiskelija itsearvioi omia yksittäisiä suorituksiaan asteikolla: HY= hylätty, T= tyydyttävä, H= hyvä ja K= kiitettävä. Kokonaisista osioista opettaja antaa arvioinnin ja vahvistaa sen koulun leimalla. Arvioinnin tarkoituksena on antaa opiskelijalle tietoa, missä asioissa on vielä kehittämisen varaa. Seurantataulukkoa käytetään opetuskeittiöissä, opetusravintolassa ja työharjoittelupaikoilla, jotta opiskelija saavuttaa käytännön opiskelusta parhaan mahdollisen hyödyn tulevaa työpaikkaa silmällä pitäen.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste