Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Kuka on kouluttanut tuopinkaatajasi?

Lehtinen, Anikó (2019)

 
Avaa tiedosto
Lehtinen.pdf (1.196Mt)
Lataukset: 


Lehtinen, Anikó
Olutposti Media
2019
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2019121146761
Tiivistelmä
Oluenystävät ovat yhä valveentuneempia ja tiedonhaluisempia, ja nykyään onkin mahdollista kartuttaa oluttietouttaan erilaisilla tastingeilla tai ravintolassa pidetyssä olutpruuveissa. Iso osa oluttietoutta karttuu ravintolassa oluita maistellessa ja tässä ravintolahenkilökunnan suosituksilla ja tarjoilulla on suuri rooli. Miten ravintolahenkilökuntaa koulutetaan valitsemaan ne sopivat oluet myyntiin, vastaamaan entistä vaativamman asiakkaan kysymyksiin ja tarjoilemaan olut niin, että se on parhaimillaan asiakkaan edessä?
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste