Kuka on kouluttanut tuopinkaatajasi?
Lehtinen, Anikó (2019)
Lehtinen, Anikó
Olutposti Media
2019
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2019121146761
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2019121146761
Tiivistelmä
Oluenystävät ovat yhä valveentuneempia ja tiedonhaluisempia, ja nykyään onkin mahdollista kartuttaa oluttietouttaan erilaisilla tastingeilla tai ravintolassa pidetyssä olutpruuveissa. Iso osa oluttietoutta karttuu ravintolassa oluita maistellessa ja tässä ravintolahenkilökunnan suosituksilla ja tarjoilulla on suuri rooli. Miten ravintolahenkilökuntaa koulutetaan valitsemaan ne sopivat oluet myyntiin, vastaamaan entistä vaativamman asiakkaan kysymyksiin ja tarjoilemaan olut niin, että se on parhaimillaan asiakkaan edessä?