Haku
Viitteet 1-3 / 3
Kestävä kehitys ja kiertotalous ravintola-alan restonomiopiskelijoille -aineistopaketin teoria
(2020)
Tämä opinnäytetyön tarkoituksena on tarkastella kestävää kehitystä ja kiertotaloutta ravintola-alan restonomiopiskelijoille sopivasta näkökulmasta. Opinnäytetyön tarkoituksena on lisäksi toimia teoriapohjana erikseen ...
Ekologisuuden ja ympäristösertifikaattien merkitys Hotel Haagan asiakkaille
(2020)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli selvittää ekologisuuden ja ympäristösertifikaattien merkitystä Hotel Haagan asiakkaille. Päätutkimuskysymyksenä oli vaikuttavatko Hotel Haagan ympäristösertifikaatit ja ympäristöystävällisyys ...
Restonomiopiskelijoiden näkemyksiä sosiokulttuurisesta vastuullisuudesta matkailussa
(2022)
Opinnäytetyössä tutkittiin sosiokulttuurisen vastuullisuuden merkitystä matkailussa. Tutkimuskohteena oli Lahden LAB-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat. Opinnäytetyön aiheita olivat vastuullinen matkailu, sosiokulttuurinen ...