Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Turun ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Turun ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Varaston eri statukset Warasto Finland Oy:ssä

Haapakorva, Tuija (2019)

Avaa tiedosto
Haapakorva_Tuija.pdf (1000.Kt)
Lataukset: 


Haapakorva, Tuija
2019
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-202004034404
Tiivistelmä
Tämä opinnäytetyö käsittelee varaston statusta. Aineisto helpottaa omavalvontasuunnitelman tekoa, valvontaa ja tarvittaessa laitostunnuksen hakua sekä vastuiden määrittelyä toimijoiden kesken. Aineisto koskee samalla jokaista elintarvikevarastointia harjoittavaa yritystä.

Työn toimeksiantaja on Warasto Finland Oy, 3PL-varastoija. Yrityksen kasvu ja uusien asiakkaiden erilaiset tarpeet nostivat vuoden 2019 alusta esille kysymyksen varaston statuksen tarpeellisuudesta.

Tämä työ toteutettiin kirjallisuutta tutkimalla ja puhelinhaastattelujen avulla. Kirjallisuudesta haettiin työtä tukevia teorioita, ja käytännössä ohjeet ovat hyvin pitkälti EU-lakien, Suomen lakien ja kaupungin sääntöjen mukaan. Yritys voi myöhemmässä vaiheessa hyödyntää valmista pakettia laitosstatuksen hakuun.

Tämän työn tuloksena yhteistyö alkoi uuden asiakkaan kanssa ja Warasto Finlandille selvisi laitostunnuksen merkitys. Neuvottelujen kannalta tämän työn tulos oli olennainen tieto siitä, mihin kunkin toimijan vastuut rajoittuvat.
 
This Thesis consists of the status of food warehouse. Material will help in making in selfmonitoring plan and if necessary in making the Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) plan. The company may later use this material for plannig facility status. This material applies to any food warehouse companies.

This project is completed in cooperation with Warasto Finland Oy, 3PL warehouse company. Fast growth and the different needs of the new client raised the question about the need of different food warehouse status.

This thesis was carried out by studying suitable literature and by phone interviews. Basically, the instructions are according to the EU-laws and the Finnis laws.

As a result of this thesis began work with a new client. This work clarifies the definition and responsibilities between warehouse and new client.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste