Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Elämyksen mittaaminen festivaalitapahtumassa ruokapalveluiden näkökulmasta

Vuorinen, Roope (2020)

 
Avaa tiedosto
Vuorinen_Roope.pdf (430.3Kt)
Lataukset: 


Vuorinen, Roope
2020
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-202005047044
Tiivistelmä
Opinnäytetyön aiheena on elämyksen mittaaminen ruokapalveluissa festivaalitapahtumassa. Työn tarkoituksena on järjestää viikonlopun mittaiset festivaalit ja keskittyä eritoten siihen, mitä toimintoja vaaditaan, jotta ruokapalvelut onnistuvat festivaalien aikana. Opinnäytetyössä tutkitaan, miten ruoka vaikuttaa festivaaleilla olevan asiakkaan elämykseen ja miten festivaaleilla valmistetut ruoat sopivat tapahtuman luonteeseen. Ruokapalveluiden toteuttamista käsitellään opinnäytetyössä tapaustutkimuksen muodossa.

Opinnäytetyö käsittelee teoreettisesti festivaalien ruokapalveluiden järjestämistä. Siihen sisältyy festivaalien esittely, elämyksellisyyden tutkimus sekä asiakastyytyväisyyden mittaaminen puolistrukturoiduilla teemahaastatteluilla sekä palautekyselyn muodossa. Opinnäytetyössä kerrotaan siitä, mitä asioita on otettava huomioon ruokapalveluissa festivaaleilla, kuten henkilöstön perehdyttämisestä työympäristöön ja tapahtumassa valmistettaviin ruokiin.

Tutkimuksesta saatujen tuloksien mukaan ruokapalvelut festivaaleilla onnistuivat kiitettävästi. Elämyksellisestä näkökulmasta katsoen yhteisruokailut aiheuttivat asiakkaissa positiivisia kokemuksia ja yhteisruokailut olivat yhdistävä osa festivaalien aikana. Yhteisruokailut lisäsivät jaksamista festivaaleilla ja toivat kävijöille yhteisöllisyyden tunnetta. Saman ruoan nauttiminen yhdessä ulkoilmassa jätti monien festivaaleilla olleiden asiakkaiden kesken positiivisia muistoja.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste