Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Hiivaseikkailua oluelle

Lehtinen, Anikó (2020)

 
Avaa tiedosto
Lehtinen.pdf (959.3Kt)
Lataukset: 


Lehtinen, Anikó
Olutposti Media
2020
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2020112492823
Tiivistelmä
Olutta voi tehdä myös viinihiivalla tai kokeilla muitakin hiivatyyppejä. Useat oluentekijät ovatkin käyttäneet nyt mielikuvitustaan ja lähteneet seikkailemaan oluthiivojen ulkopuolelle, viini- ja siiderihiivapuolelle.

Oluen määritelmä on laajentunut koko ajan ja meillä on oluita, jotka eivät sokkona maistu oluelta ollenkaan, johtuen sekä hiivasta että olueen lisätyistä raaka-aineista, kuten vaikka erilaisista hedelmistä ja marjoista. Samalla oluen määritelmä on laajentunut käsittämään hyvinkin monimuotoisia ja monimakuisia oluita.
Kokoelmat
  • Julkaisut
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste